Contact

Officieel Sonos leverancier en installateur

5 september 2023

In de snelle en door technologie gedreven wereld van vandaag kunnen partnerschappen tussen bedrijven baanbrekend zijn. Een voorbeeld van zo'n partnerschap dat voor beide betrokken partijen voordelen opgeleverd, is dat tussen ICTimmers en Sonos. ICTimmers, een toonaangevende leverancier van domotica- en audiovisuele oplossingen en is sinds september officieel een gecertificeerd installateur en verkooppunt voor Sonos, een populaire fabrikant van audioapparatuur.

ICTimmers raakten geïnteresseerd in een samenwerking met Sonos vanwege hun reputatie voor het produceren van hoogwaardige audioapparatuur die naadloos integreert met domoticasystemen en draadloos kan werken. De eerste gesprekken tussen de twee bedrijven kwamen tot stand toen Sonos op zoek was naar een betrouwbare en ervaren installateur en verkooppunt voor hun producten in Nederland. ICTimmers voldeed aan de eisen die Sonos stelde, onder meer met een ruime kennis op ICT gebied en een team gecertificeerde installateurs. Dit leidde ertoe dat de samenwerking tot stand kwam, waarbij ICTimmers officieel installateur en verkooppunt voor Sonos-producten is.

Terug naar berichtenoverzicht
© Copyrights by ICTimmers 2019-2024
Web hosting and design by ICTimmers
calendar-full