Contact

Private LTE op evenementen

2 september 2023

ICTimmers heeft zich bewezen als een specialist in het leveren van Private LTE-oplossingen voor evenementen, enkele opvallende voorbeelden zijn Dancevalley, Koningsnacht, Dutchvalley en Ground Zero. Deze evenementen zijn bekend om hun omvang en de behoefte aan betrouwbare communicatie- en connectiviteitsoplossingen om een soepele en veilige ervaring voor bezoekers, artiesten en organisatoren te garanderen.

Met Private LTE, een speciaal voor het evenement aangelegd LTE-netwerk, biedt ICTimmers een betrouwbare en hoogwaardige draadloze communicatie-infrastructuur. Hierdoor kunnen bezoekers probleemloos draadloos betalen bij de kassa opstellingen en is de verwerking van de tickets zonder problemen.

Veiligheid is een topprioriteit op evenementen zoals Dancevalley, Koningsnacht, Dutchvalley en Ground Zero. Met Private LTE kunnen organisatoren en hulpdiensten snel en efficiënt communiceren, wat van cruciaal belang is in noodsituaties. Bovendien kunnen beveiligingscamera's en IoT-apparaten worden geïntegreerd in het netwerk om de veiligheid van deelnemers te waarborgen.

ICTimmers begrijpt de complexe aard van grootschalige evenementen en biedt op maat gemaakte oplossingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van elk evenement. Ze bieden niet alleen connectiviteit, maar ook 24/7 ondersteuning en monitoring om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

Terug naar berichtenoverzicht
© Copyrights by ICTimmers 2019-2024
Web hosting and design by ICTimmers
calendar-full