Contact

Narrowcasting

15 januari 2024

Narrowcasting is een krachtige en effectieve manier om relevante informatie te delen met een specifieke doelgroep.

ICTimmers biedt een uitgebreide Narrowcasting dienst aan, die talloze mogelijkheden biedt op het gebied van toepassingen en functionaliteiten. Met Narrowcasting is het mogelijk om informatie op een dynamische en interactieve manier te delen.

Door middel van verschillende schermen kunnen boodschappen, aankondigingen, nieuwsberichten en andere content worden gedeeld. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het delen van informatie in scholen, sport verenigingen, ziekenhuizen, kantoren of winkels. Op afstand kan ICTimmers de content aanpassen naar wens en zelfs kunnen er op elk bepaald tijdstip andere casts getoond worden.

Daarnaast is het mogelijk om Narrowcasting te integreren met externe systemen, zoals bijvoorbeeld Twitter of een nieuwsfeed.

Ook op het gebied van functionaliteiten biedt ICTimmers talloze mogelijkheden.

Zo is het mogelijk om Narrowcasting te koppelen aan bijvoorbeeld live verkeersinformatie of het weerbericht. Ook het tonen van foto's of video's kan gemakkelijk worden geïntegreerd. Kortom, de Narrowcasting dienst van ICTimmers biedt vele toepassingen en mogelijkheden.

Het biedt een krachtige manier om informatie te delen op een dynamische en interactieve manier. Of het nu gaat om het delen van informatie in een school of kantoor, Narrowcasting biedt een waardevolle toevoeging voor elk bedrijf of organisatie.

Terug naar berichtenoverzicht
┬ę Copyrights by ICTimmers 2019-2024
Web hosting and design by ICTimmers