Contact
Firewall

Firewall implementatie: Trios Luchttechniek

5 februari 2024

Firewall implementatie bij Trios Luchttechniek!

🔴 Next Gen Firewall implementatie:

Bij Trios Luchttechniek zijn wij verantwoordelijk voor de implementatie van een State-of-the-Art Next Gen Firewall (NGFW). Als toonaangevend bedrijf op het gebied van cybersecurity begrijpen we de toenemende dreigingen waarmee moderne organisaties worden geconfronteerd. Daarom hebben we bij Trios Luchttechniek een oplossing geïmplementeerd die security op de eerste plaats zet en een ongeëvenaard niveau van bescherming biedt.

🔴 Voorkomen is beter dan genezen:

De nieuwe NGFW bij Trios Luchttechniek biedt niet alleen een robuuste firewall-functionaliteit, maar gaat veel verder door geavanceerde threat intelligence, intrusion detection en preventie, en diepgaande controle van het netwerkverkeer te integreren. Deze multifunctionele aanpak stelt het ICTimmers NOC in staat om proactief te reageren op potentiële bedreigingen voordat ze schade kunnen aanrichten.

🔴 Vertrouwen is goed, maar controle is beter:

Een van de meest opmerkelijke functies van de NGFW is het vermogen om de werkvloer nauwlettend te controleren. Dit betekent dat elke beweging binnen het netwerk wordt geanalyseerd en gecontroleerd om ervoor te zorgen dat alleen geautoriseerd verkeer toegang krijgt tot de bronnen van Trios Luchttechniek. Hierdoor wordt het risico van interne bedreigingen tot een minimum beperkt en worden gevoelige gegevens beschermd tegen ongeautoriseerde toegang. Ook worden de medewerkers geblokkeerd op bepaalde diensten zodat hier geen schade kan ontstaan, denk hierbij aan Tiktok.

🔴 Nog vele jaren gezamenlijke samenwerking:

Bij ICTimmers geloven we dat cybersecurity niet alleen een prioriteit moet zijn, maar ook een voortdurende inspanning. Daarom zullen we blijven samenwerken met Trios Luchttechniek om ervoor te zorgen dat hun beveiligingsinfrastructuur up-to-date blijft en voortdurend evolueert om nieuwe bedreigingen te weerstaan. Met de NGFW hebben we een solide basis gelegd voor een veilige digitale omgeving bij Trios Luchttechniek, zodat ze zich kunnen concentreren op hun kerntaken zonder zich zorgen te hoeven maken over de veiligheid van hun gegevens.

Terug naar berichtenoverzicht
© Copyrights by ICTimmers 2019-2024
Web hosting and design by ICTimmers
calendar-full