Contact

WIFI

26 februari 2024

Het Radio-tekentje in ons logo staat er niet voor niks!

Wij bieden namelijk diverse diensten aan rondom Wifi, zoals de verbinding verbeteren op specifieke plekken, het Wifi-netwerk onderhouden of het opzetten van een compleet netwerk binnen bedrijven, winkels, events en horeca.

Op elke plek sterke verbinding

Waar je ook Wifi voor gebruikt, het draait vaak om massa en bedrijfsprocessen.
Je wilt immers dat iedereen kan doorwerken en dat men flexibel is.
Wij kunnen met onze netwerken makkelijk schalen en binnen een paar uur op locatie een Accesspoint erbij hangen om het netwerk te versterken. Ook voor buiten oplossingen hebben wij de juiste apparatuur om de optimale ervaring te krijgen.

WIFI-netwerk onderhouden

Wifi is door het gebruik van toegewezen banden helaas onderhevig aan interferentie en zogezegd drukke draadloze snelwegen. Door onze oplossing kunnen wij uw Wifi-netwerk 24/7 monitoren en bijstellen om altijd een optimale verbinding te houden. Ook updates, aanpassingen en extra SIDD’s kunnen wij op afstand eenvoudig aanpassen door onze technologie.

Opzetten van een Wifi-netwerk

Wij kunnen met u meedenken, een ontwerp maken van en bouwen aan een betrouwbare verbinding. Of het nu in een woonhuis is of een compleet ziekenhuis, wij kunnen u hierbij helpen. Mocht u opzoek zijn naar een missie kritisch netwerk of business kritisch netwerk, dan kunnen wij u ook verder helpen op basis van Private LTE of Private 5G.

Geïnteresseerd geraakt in een van deze diensten?
Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of simpelweg antwoorden te ontvangen op uw vragen.

Terug naar berichtenoverzicht
© Copyrights by ICTimmers 2019-2024
Web hosting and design by ICTimmers