Contact
E-sims koppelen op jouw private LTE of 5G netwerk via ICTimmers!

E-sims koppelen via ICTimmers

17 april 2024

Vanaf vandaag kunnen we met trots aankondigen dat je via ICTimmers, in samenwerking met CapX Nederland, e-sims kunt koppelen op jouw private LTE of 5G netwerk!

Efficiënter
Met deze baanbrekende mogelijkheid kunnen bedrijven en organisaties nu nog flexibeler en efficiënter gebruikmaken van hun eigen draadloze private netwerken. Of het nu gaat om het verbinden van apparaten, machines of voertuigen, e-sims bieden een naadloze integratie en connectiviteit.

Extra use cases
Doormiddel van deze techniek is het nu ook mogelijk om de QR code te gebruiken voor gasten die vervolgens tijdelijk op een PLTE of 5G netwerk kunnen inloggen. Denk hierbij aan artsen, bezoekers of andere tijdelijke oplossingen. Wilt u meer weten over deze technologie, schroom niet en neem contact met ons op!

Terug naar berichtenoverzicht
© Copyrights by ICTimmers 2019-2024
Web hosting and design by ICTimmers
calendar-full