Contact
Training Private LTE & 5G

Succesvolle Private LTE & 5G training

19 april 2024

ICTimmers heeft deze week weer een zeer succesvolle commerciële training gegeven over Private LTE & 5G op de Selcom Academy in Barendrecht.
Met onze diepgaande expertise in deze steeds verder opkomende technologieën weet ICTimmers de deelnemers te voorzien van waardevolle inzichten en mogelijkheden. Waarbij Wifi niet als concurrent gezien wordt maar juist naast elkaar een prima toepassing kan zijn!

Eindklant staat centraal

De training bood deelnemers een grondig begrip van Private LTE & 5G, inclusief hun architectuur, functionaliteiten en toepassingen in verschillende sectoren.
Door middel van case studies werden deelnemers vertrouwd gemaakt met de nieuwste tools en technieken die nodig zijn om deze netwerken te implementeren en te optimaliseren voor maximale prestaties en betrouwbaarheid.
Door de kennis van ICTimmers en het portfolio van diverse Core netwerken en Radio’s maakt het voor de eindklant waardevol, want per klant kan je kijken waar de wensen liggen. Wordt het traject aangevlogen op basis van veiligheid, op basis van geld of juist op basis van regio georiënteerde hardware.

Ook technische trainingen mogelijk

Naast deze training over Private LTE & 5G biedt ICTimmers ook een scala aan andere trainingen aan, waaronder technische trainingen over Private LTE en Private 5G. Deze trainingen zijn ontworpen om professionals te voorzien van diepgaande kennis over de technische aspecten van deze netwerken, waardoor ze in staat zijn om complexe implementaties uit te voeren en eventuele problemen op te lossen die zich kunnen voordoen.

Security

Bovendien biedt ICTimmers ook trainingen aan op het gebied van Security Awareness, waarbij deelnemers worden onderwezen in de nieuwste beveiligingspraktijken en -methoden om bedrijfsnetwerken te beschermen tegen cyberdreigingen en datalekken.

Tot slot

Of het nu gaat om het bouwen van een Private LTE-netwerk, het implementeren van Private 5G-oplossingen of het verbeteren van de beveiliging van bedrijfsnetwerken, ICTimmers staat bekend om zijn hoogwaardige trainingen die professionals voorbereiden op de uitdagingen van de moderne digitale wereld. Met een focus op praktische vaardigheden en real-world toepassingen, stellen deze trainingen deelnemers in staat om met vertrouwen te navigeren door de complexe landschappen van draadloze communicatie en cybersecurity.

Terug naar berichtenoverzicht
© Copyrights by ICTimmers 2019-2024
Web hosting and design by ICTimmers
calendar-full