Afgelopen zaterdag heeft onze collega Wesley, lid van het ICTimmers-team, deelgenomen aan het NK Allround Gaming, georganiseerd door PowerUnlimited. Dit prestigieuze evenement vond plaats op de H20 Esports Campus in Purmerend, een toonaangevende locatie voor esports en gaming in Nederland.

Wesley's deelname aan dit kampioenschap benadrukt niet alleen zijn passie voor gaming, maar ook zijn toewijding aan het behalen van uitmuntendheid in alles wat hij onderneemt. Het NK Allround Gaming is een uitdagende competitie die deelnemers test in verschillende populaire games, waarbij vaardigheden zoals strategie, reflexen en vingervlugheid essentieel zijn.

Op de finaledag werden vijf verschillende games gespeeld, elke game leverde punten op gebaseerd op hoe goed je hebt gepresteerd. Enkele honderden toeschouwers konden de show bijwonen, en via het livestreaming-platform Twitch was het gehele evenement te volgen voor de mensen thuis.
Nadat alle games waren gespeeld, ontstond er een eindklassement, en onze Wesley is 3de geworden!

Wij feliciteren Wesley met zijn prestaties en kijken ernaar uit om hem te blijven steunen in zijn toekomstige gaming avonturen.

Dit delen:

KANTOOR

Platinastraat 100
2718 RX Zoetermeer
The Netherlands
+31 85 773 1190
info@ictimmers.com

SUPPORT

+31 85 773 1199
support@ictimmers.com

SOCIALS

© Copyrights by ICTimmers 2019-2024
Web hosting and design by ICTimmers