OVER ONS

Denken in oplossingen

Het denken in oplossingen zit bij ons in het bloed. Wij zien een probleem als een uitdaging om iets te “fixen” en bijten ons hierin vast. Hierbij denken wij graag mee met partners, con-collega’s en eindklanten.

Ervaring

Binnen ons bedrijf is meer dan 20 jaar ervaring aanwezig. De ervaring zit in alle branches zoals de Zorg, Petrochemie, Overheid, Security en nog veel meer. Bij ICTimmers is de mogelijkheid van ontwikkelen ook continue aanwezig en worden medewerkers gestimuleerd om hun kennis te verruimen.

Jeffrey Timmers

Directeur | Sr. Engineer

Karin Verweij

Administratie

Jasper Keijzer

Sales Manager

Wesley van Wijk

Designer | UX 

Yentl de Groot

Marketing

John Baptiste

Engineer

Philip Prins

Radio Engineer

Marcel de Man

Engineer

Denhard Ikkink

Radio Engineer

Brando Vergeer

Engineer

   Erkend stagebedrijf

ICTimmers is een gerenommeerd stagebedrijf dat erkend is voor alle leergangen op het gebied van ICT in de breedste zin van het woord. Met jarenlange ervaring en een uitstekende reputatie in de branches, biedt ICTimmers een dynamische en leerzame omgeving voor studenten die hun kennis en vaardigheden willen ontwikkelen.

Als erkend stagebedrijf begrijpt ICTimmers het belang van praktijkervaring in de ICT-sector. Ze hebben een breed scala aan stageplaatsen beschikbaar, variërend van softwareontwikkeling, netwerkbeheer, design tot systeembeheer en cybersecurity. Dit stelt studenten in staat om hands-on ervaring op te doen en hun theoretische kennis toe te passen in een professionele omgeving.

Verder worden stagiairs bij ons opgeleid door ervaren professionals die hun expertise graag delen. Het bedrijf heeft een team van deskundige mentoren die toegewijd zijn aan het begeleiden en ondersteunen van studenten tijdens hun stageperiode. Ze bieden begeleiding, feedback en training om ervoor te zorgen dat stagiairs zich kunnen ontwikkelen en groeien in hun vakgebied.

Wat ICTimmers onderscheidt als erkend stagebedrijf, is de focus op persoonlijke groei en ontwikkeling. Ze geloven in het creëren van een stimulerende omgeving waarin studenten worden aangemoedigd om hun grenzen te verleggen en nieuwe vaardigheden te leren. Door middel van uitdagende projecten en de mogelijkheid om samen te werken met ervaren professionals, krijgen stagiairs de kans om waardevolle ervaring op te doen en zichzelf te onderscheiden op de arbeidsmarkt.

Daarnaast hecht ICTimmers veel waarde aan een goede balans tussen werk en privéleven. Ze streven ernaar om een positieve werkcultuur te creëren waarin stagiairs zich gewaardeerd en ondersteund voelen. Dit zorgt voor een gezonde en motiverende omgeving waarin studenten optimaal kunnen presteren en groeien.

Kortom, ICTimmers is een erkend stagebedrijf dat studenten een uitstekende mogelijkheid biedt om praktijkervaring op te doen in de ICT-sector. Met hun toewijding aan begeleiding, persoonlijke ontwikkeling en een positieve werkomgeving, is ICTimmers de ideale plek voor studenten om hun carrière in de ICT te starten en te laten bloeien.

Wij zijn erkent door ELBHO en SBB stage bedrijven

Onze partners

Certificaties

VCA

AVG/GDPR

ITIL

Hosting

ISO 9001

ISO 27001

ISO 14001

NEN 7510

PCI DSS

© Copyrights by ICTimmers 2019-2024
Web hosting and design by ICTimmers