OVER ONS

Denken in oplossingen

ICT speelt zowel in het bedrijfsleven als thuis een belangrijke rol. Aangezien de techniek alleen maar gecompliceerder wordt, blijkt het voor veel mensen achteraf veel ingewikkelder dan men dacht. Wij bezitten een ruime ervaring en kennis, daarmee helpen wij u weer op weg met systeembeheer, security en meer! Bekijk onze diensten waarmee wij u kunnen assisteren en natuurlijk kunt u altijd bellen om ons een case voor te leggen.

Jarenlange ervaring

Wij kunnen uw volledige omgeving bewaken. Dit doen wij met ons NOC, SOC en speciaal op maat gemaakte monitoring software. Onze werkplek beheer software zorgt ervoor dat uw medewerkers door kunnen werken en alle updates en beveiliging gegarandeerd worden. Daarnaast kunnen onze systemengineers kunnen op afstand meekijken bij problemen en deze remote oplossen in 9 van de 10 gevallen.
Private LTE

Meet the team

Jeffrey Timmers

Directeur | Sr. Engineer

Karin Verweij

Administratie

Wesley van Wijk

Designer - Web/Graphic

Jasper Keijzer

Sales manager

Philip Prins

Radio Engineer

Denhard Ikkink

Radio Engineer

John Baptiste

Engineer

Marcel de Man

Engineer

Brando Vergeer

Engineer

Jeffrey Timmers

Directeur | Sr. Engineer

Erkend stagebedrijf

ICTimmers is een gerenommeerd stagebedrijf dat erkend is voor alle leergangen op het gebied van ICT in de breedste zin van het woord. Met jarenlange ervaring en een uitstekende reputatie in branches als Private LTE, systeembeheer en security, biedt ICTimmers een dynamische en leerzame omgeving voor studenten die hun kennis en vaardigheden willen ontwikkelen.

Als erkend stagebedrijf begrijpt ICTimmers het belang van praktijkervaring in de ICT-sector. Ze hebben een breed scala aan stageplaatsen beschikbaar, variërend van softwareontwikkeling, netwerkbeheer, design tot systeembeheer en cybersecurity. Dit stelt studenten in staat om hands-on ervaring op te doen en hun theoretische kennis toe te passen in een professionele omgeving.

Bij ICTimmers worden stagiairs begeleid door ervaren professionals die hun expertise graag delen. Het bedrijf heeft een team van deskundige mentoren die toegewijd zijn aan het begeleiden en ondersteunen van studenten tijdens hun stageperiode. Ze bieden begeleiding, feedback en training om ervoor te zorgen dat stagiairs zich kunnen ontwikkelen en groeien in hun vakgebied.

Wat ICTimmers onderscheidt als erkend stagebedrijf, is de focus op persoonlijke groei en ontwikkeling. Ze geloven in het creëren van een stimulerende omgeving waarin studenten worden aangemoedigd om hun grenzen te verleggen en nieuwe vaardigheden te leren. Door middel van uitdagende projecten en de mogelijkheid om samen te werken met ervaren professionals, krijgen stagiairs de kans om waardevolle ervaring op te doen en zichzelf te onderscheiden op de arbeidsmarkt.

Daarnaast hecht ICTimmers veel waarde aan een goede balans tussen werk en privéleven. Ze streven ernaar om een positieve werkcultuur te creëren waarin stagiairs zich gewaardeerd en ondersteund voelen. Dit zorgt voor een gezonde en motiverende omgeving waarin studenten optimaal kunnen presteren en groeien.

Kortom, ICTimmers is een erkend stagebedrijf dat studenten een uitstekende mogelijkheid biedt om praktijkervaring op te doen in de ICT-sector. Met hun toewijding aan begeleiding, persoonlijke ontwikkeling en een positieve werkomgeving, is ICTimmers de ideale plek voor studenten om hun carrière in de ICT te starten en te laten bloeien.

Wij zijn erkent door ELBHO en SBB stage bedrijven

Onze partners

Certificaties

VCA

AVG/GDPR

ITIL

Hosting

ISO 9001

ISO 27001

ISO 14001

NEN 7510

PCI DSS

KANTOOR

Platinastraat 100
2718 RX Zoetermeer
The Netherlands
+31 85 773 1190
info@ictimmers.com

SUPPORT

+31 85 773 1199
support@ictimmers.com

SOCIALS

© Copyrights by ICTimmers 2019-2024
Web hosting and design by ICTimmers