GOEDE DOELEN

ICTimmers is trotse sponsor van diverse groepen, zowel nationaal als internationaal. Zo hopen wij ook ons steentje bij te dragen aan een betere wereld! Bekijk hieronder wie wij sponsoren!

Stichting Veilig Onderwijs

Stichting Veilig Onderwijs is een onafhankelijk landelijk kenniscentrum dat informatie en advies geeft over sociaal veilig onderwijs. Zij begeleiden sinds 2007 scholen in het creëren van een veilig en prettig leerklimaat. Daarvoor hebben zij diverse experts in dienst. Deze experts adviseren in de aanpak van onder meer grensoverschrijdend gedrag, discriminatie en pesten. 

Bekijk hier hun website

Just Diggit

Just Diggit mobiliseert en verbindt mensen wereldwijd om de natuur terug te brengen. Tot nu toe hebben zij 300.000 hectares vergroend, meer dan 9 miljoen bomen teruggebracht en bouwen zij een grassroots movement die elke dag groeit. Nu is de tijd om te versnellen en op te schalen. Hun missie is om Afrika in de komende 10 jaar te vergroenen, samen met miljoenen boeren, en samen met ons.

Bekijk hier hun website

Semper Altius

Wij hebben beweging voor zowel jong en oud hoog in het vaandel staan. Daarom sponsoren wij Semper Altius, een voetbalvereniging in Rijswijk. 

Bekijk hier hun website

KANTOOR

Platinastraat 100
2718 RX Zoetermeer
The Netherlands
+31 85 773 1190
info@ictimmers.com

SUPPORT

+31 85 773 1199
support@ictimmers.com

SOCIALS

© Copyrights by ICTimmers 2019-2024
Web hosting and design by ICTimmers