Onze klanten

Dit zijn een aantal tevreden klanten, waar wij over de vloer komen.

De Astergroep

Al jaren verzorgen wij alle ICT diensten bij de Aster. Er is inmiddels een hechte band ontstaan en deze band wordt door het vertrouwen en amicaliteit versterkt. 

We hebben dit jaar het camera portofolio mogen uitbreiden en hebben we een nieuwe infra structuur aangelegd. De directeuren zijn tegenwoordig zeker 1 dag per week op kantoor, dit zie je ook af van het gebruik van de apparatuur en software wat nu meer aandacht vraagt.

Het bedrijft groeit enorm en dit vraagt om een partner die meedenkt en deze groei laat mee werken in de ICT. 

Workingdayz

Het detacheringsbedrijf in de zorg!
Wij bieden onze telefonie aan bij deze klant en verzorgen een stukje werkplekbeheer voor de mannen en vrouwen die druk bezig zijn de zorg te ondersteunen met extra personeel.

OV Makelaars

Met in totaal 20 medewerkers en twee kantoren is OV makelaardij een begrip in Den Haag en omstreken. Wij verzorgen de complete ICT omgeving voor deze klant zoals werkplekbeheer, netwerkbeheer en nog veel meer.

Blauw techniek

Wij verzorgen voor Blauw techniek voornamelijk de netwerkverbindingen. Wij dienen wel als vraagbaak bij problemen en proberen de mannen en vrouwen van Blauw techniek de juiste kant op te sturen. Hiermee kunnen zij prima uit de voeten en lossen zij de meeste zaken op het gebied van ICT zelf op.

Flash

De wereld om ons heen veranderd en dit merkt Flash één van de grootste leveranciers op portofonie gebied ook. Samen met Flash bereiden wij hun portfolio uit op basis van PLTE en Push to Talk oplossingen.

Onze kennis wordt regelmatig ingehuurd om nieuwe vraagstukken te beantwoorden en mee te denken hoe het in de toekomst beter kan op het gebied van missie critische communicatie.

Trios Luchttechniek

Ook in de luchttechniek is ICT niet meer weg te denken. Wij verzorgen voor onze klant het complete werkplekbeheer, maar ook de mannen die fieldservice verrichten met mobiele apparatuur.

De complete netwerkomgeving en O365 omgeving wordt door ons beheert en als er nieuwe vraagstukken zijn voor innovatie dan schuiven wij gezellig aan om mee te denken in de toekomst.

Zink op Maat

Waar ambacht centraal staat is ICT ook hierin niet weg te denken. Wij mogen voor deze klant het complete werkplekbeheer, telefonie, email en netwerkbeheer doen.

Inmiddels doen wij dit al een aantal jaren en nog steeds met veel plezier gaan wij langs om te kijken of alles nog naar wens is en wat de behoeftes zijn voor de toekomst.

CAPX

Voor onze klant en leverancier CAPX leveren wij de trainingen voor hun resellers, zodat deze klaar gestoomd worden om zelf gecontroleerd een installatie van PGSM/PLTE in bedrijf te stellen en storing te zoeken.

Indien nodig schakeld CAPX ons in bij gecompliceerde problemen bij resellers om support te verlenen.

MCS

De leverancier MCS is marktleider op het gebied van IOT. Naast deze producten leveren zij ook PLTE en andere hardware op het gebied van Mobiliteit.

Wij ondersteunen resellers en eindklanten van MCS met gecompliceerde problemen, maar ook nieuwe installatie’s bieden wij aan als de kennis niet in huis is.

NCT Integrations

Wij worden regelmatig ingeschakeld om de engineers van NCT te ondersteunen of nieuwe projecten uit te rollen voor deze klant.

Denk hierbij aan klanten zoals Amsta, Cardia en Prima.

De werkzaamheden die wij uitvoeren varieeren enorm en dat maakt het werken met deze partij ook energiek.

VVE's

Voor diversen VVE’s voeren wij werkzaamheden uit. Dit kan een deursturing zijn doormiddels van een TAG systeem of camera’s ter bewaking van de eigendommen van bewoners.

Sommige VVE’s willen graag beschikking hebben over internet voor de huismeester, hiervoor worden speciale verbindingen gerealiseerd.

Changes4u

Een bedrijf wat nog niet zolang bestaat, maar flink aan de weg timmert. Een toonaangevend bedrijf op het gebied van marketing.

Wij verzorgen de netwerkverbindingen en het telefonieplatform voor deze klant.

Bij speciale vraagstukken verlenen wij advies.

You cannot copy content of this page