Contact

Website Design & Hosting

19 februari 2024

Je digitale visitekaartje? Dat is je eigen website!
Altijd al een eigen website gewild of kan je huidige website wel een upgrade gebruiken?

Oog voor de eindgebruiker
ICTimmers ontwerpt websites met oog voor een complete gebruiksvriendelijke interactie waardoor alles op de website eenvoudig vindbaar is en bezoekers makkelijk door de website heen kunnen navigeren.

Het visuele plaatje
Wij houden ook rekening met het visuele aspect van de website. In het geval van een al bestaande 'branding' zullen wij deze zorgvuldig verwerken in de website. Wij kunnen ook helpen bij het samenstellen van de style voor de website.

Voor elk device
Wij realiseren ons dat websites steeds vaker worden bezocht via mobiel of tablet, daarom zorgen wij ervoor dat de website ook op deze apparatuur netjes getoond wordt.

Communicatie
Bij het ontwerpen van een website hebben wij de communicatie met de klant hoog in het vaandel staan. Wij geloven dat door een sterke communicatie de website naadloos aansluit op de klantwensen en we de klanten het gevoel geven dat we hen niet zijn vergeten.

Hosting, Beveiliging en Onderhoud
ICTimmers verzorgt ook de hosting van websites. Wij zorgen ervoor dat de websites 24/7 online staan en volledig zijn onderhouden op het gebied van beveiliging en updates.

1 partij van begin tot eind
Er is bij ons geen sprake van derde partijen. ICTimmers verzorgt het complete project, vanaf de opbouw van de website tot aan de hosting en DNS beheer.
 
Dus wil jij ook een digitale visitekaart in de vorm van een website, of heb je vragen naar aanleiding van dit artikel, neem dan gerust contact met ons op!

Terug naar berichtenoverzicht
© Copyrights by ICTimmers 2019-2024
Web hosting and design by ICTimmers
calendar-full