Contact
ICTimmers team post

Uw betrouwbare ICT-Partner, zelfs tijdens de vakantie!

12 juli 2024

Bij ICTimmers begrijpen we dat uw bedrijf niet stil kan staan, zelfs niet tijdens de vakantieperiodes. Daarom staat ons toegewijde team van experts 24/7 voor u klaar om uw ICT-vraagstukken op te lossen en uw systemen draaiende te houden. Onze inzet stopt nooit, zodat uw bedrijf zonder onderbrekingen door kan gaan.

Het Team

Ons team bestaat uit ervaren en gedreven professionals die elk hun eigen expertise en vaardigheden meenemen:

Jeffrey: Als Directeur en Techneut in hart en nieren, coördineert Jeffrey de operaties en zorgt ervoor dat elk project soepel verloopt. Zijn strategische inzicht en probleemoplossend vermogen maken hem een onmisbare schakel binnen ons team.

Wesley: Onze Web & Graphic Designer is altijd bezig met het ontwerpen van gebruiksvriendelijke en visueel sterke ontwerpen, maar ook met het onderhoud van de hostingsystemen.

Jay: Als Technisch Engineer verantwoordelijk voor de storingsdiensten en is gespecialiseerd in o.a. Private Networks en Camera systemen.

Marcel: De Techneut die van alle markten thuis is, geen klus is te gek. Ook Marcel staat 24/7 klaar in geval van storingen.

Zeno: Onze Dataspecialist is constant bezig met het verbeteren van processen, zodat alles soepel blijft verlopen.

Karin: Waar gewerkt wordt moet er ook een goede Office Manager zijn. Karin vervult deze taak als geen ander.

Noël: Onze Boekhouder zorgt voor de cijfers en dat alle administratie soepel verloopt. 

Peter: Coördinatie en Sturing vindt plaats vanuit de waardevolle ervaring bij Peter. Hij zorgt ervoor dat het team succesvol blijft draaien.

Jasper: Wie kent hem inmiddels niet, onze Accountmanager gaat graag bij de klanten langs om te kijken hoe de zaken ervoor staan en waar het beter kan.

24/7 Ondersteuning

Tijdens vakantieperiodes kan het voor veel bedrijven een uitdaging zijn om de continuïteit te waarborgen, maar bij ICTimmers is dit geen probleem. Of het nu gaat om routineonderhoud, een plotselinge storing, of een cyberaanval, ons team is altijd beschikbaar. Wij begrijpen dat ICT-problemen zich niet aan kantooruren houden, daarom bieden wij 24/7 ondersteuning aan. Dit betekent dat u op elk moment van de dag of nacht op ons kunt rekenen.

Met onze monitoring zorgen wij voor een actieve bewaking van de systemen die wij leveren en zijn wij vaak al op de hoogte voordat er iets opgemerkt wordt. Onze toegewijde professionals zijn altijd stand-by om ervoor te zorgen dat uw systemen en processen zonder onderbreking blijven werken.

Uw Succes is ons Doel

Bij ICTimmers geloven we dat uw succes direct verbonden is met onze inzet en expertise. Daarom investeren we continu in de training en ontwikkeling van ons team en blijven we op de hoogte van de laatste technologische trends en innovaties. Dit stelt ons in staat om u de best mogelijke service te bieden en uw bedrijf te helpen groeien en bloeien.

Terug naar berichtenoverzicht
© Copyrights by ICTimmers 2019-2024
Web hosting and design by ICTimmers