WAT BIEDEN WIJ

Systeembeheer & Werkplek beheer

Wij zorgen voor een stabiele omgeving. doordat onze beheerders en engineers continue op de achtergrond alles onderhouden en updaten.
Wij hebben ervaring met Linux, OSX en Windows. Met onze RMM tool kunnen wij de werkplekken beveiligen en updaten.

Security

Hackers zijn constant bezig nieuwe methodes te vinden om uw systemen binnen te komen, te beschadigen of mogelijk geld afhandig te maken. Laat ons uw medewerkers trainen en uw omgeving voorbereid zijn.

Private LTE - PLTE

Binnen onze organisatie zit Europees de meeste kennis van Private Networks.  Door het ondersteunen van meerdere systemen en niet afhankelijk te zijn van specifieke leveranciers kunnen wij alle systemen ondersteunen.

Private GSM - PGSM

De techniek is al wat ouder, maar perfect voor een voice oplossing. Wij ondersteunen Quortus, Raemis en Athonet cores en radio's die geleverd worden zoals Ipaccess, Vanu e.d. 

Netwerkbeheer

Wij leveren complete netwerken vanaf de firewall die voor de beveiliging zorgt tot aan de datakabel die in de computer of andere hardware gaat. Ook onze draadloze oplossingen verzorgen wij naar wens. Al het verkeer kan gemonitord worden door onze NOC.

Hosting & DNS

Wij leveren diverse hosting opties, zoals e-mail, websites en VPS'sen. Ook kunnen wij applicaties in de cloud aanbieden op basis van bijvoorbeeld opensource. Door de ruime ervaring binnen ons team kunnen wij dit op maat aanbieden.

Trainingen

Wij bieden diverse trainingen aan. Denk hierbij aan awareness training, Private networks, security, GSM techniek en andere relevante opleidingen. Informeer bij ons over de actuele agenda of een cursus op maat.

VOIP

Wij bieden een complete omgeving voor een vast bedrag per maand, waarbij diverse zaken zijn af te kopen. Onze partner biedt een oplossing aan in de cloud, waarbij wij de inrichting kunnen voorzien. Mocht het gewenst zijn, dan kunnen wij ook een telefonie server op locatie installeren en een trunk voorzien vanuit onze partner voor de afhandeling van het telefoonverkeer.

Camera beveiliging

ICTimmers installeert een complete camerabeveiligingsinstallatie met alle hulpmiddelen die u nodig heeft, van triggers op basis van kenteken- en gezichtsherkenning tot langdurige opslag van de beelden lokaal tot in de cloud. Dit alles volledig geïntegreerd met uw bedrijfssystemen.

High availability

Door het leveren van een router met Dual-simkaart mogelijkheden kunnen wij ervoor zorgen dat bij een uitval van het vaste netwerk de verbinding automatisch overgaat op 4G/5G en op twee verschillende providers om voor extra zekerheid te gaan. Nadat de vaste verbinding hersteld is, detecteert de router dit en gaat de verbinding weer terug naar zijn normale staat. Dit is 1 van onze oplossingen om zekerheid te kunnen garanderen.

Website design 

Naast onze websitehosting optie, verzorgen wij ook het design van de interface. Wij zorgen voor een visueel aantrekkelijke website, die een complete gebruiksvriendelijke interactie en navigatie bevat.

Graphic design

Naast front-end website design, verzorgen wij ook andere grafische ontwerpen. Denk hierbij aan visitekaartjes, documentopmaak, logo's of een complete huisstijl.

Onze partners

KANTOOR

Platinastraat 100
2718 RX Zoetermeer
The Netherlands
+31 85 773 1190
info@ictimmers.com

SUPPORT

+31 85 773 1199
support@ictimmers.com

SOCIALS

┬ę Copyrights by ICTimmers 2019-2024
Web hosting and design by ICTimmers